Tuesday, April 25, 2017

DOWNLOAD BTS MEMORIES 2015 FULL ENGSUB

Ini link full BTS MEMORIES 2015 gaess.... baek gak gue? :v


v
v


[ENG SUB]  BTS The Red Bullet 1st Half

[ENGSUB] WAKE UP - BTS Memories of 2015

[ENGSUB] BTS BEGINS TRILOGY (1/1)

[ENGSUB] BTS BEGINS TRILOGY (1/2)

[ENGSUB] BTS BEGINS TRILOGY (1/3)

[ENGSUB] BTS BEGINS TRILOGY (1/4)

[ENG SUB] BTS BEGINS TRILOGY part 2

[ENG SUB] BTS BEGINS MAKING

[ENG SUB] HYYH pt.1 Jacket Shooting

[ENG SUB] Dope MV Making Film

[ENG SUB] I Need U Making Film

[ENG SUB] HYYH pt.2 Jacket Shooting

[ENG SUB] RUN MV Making Film

[ENG SUB] BTS 'BUTTERFLY DREAM' Making Film

[ENG SUB] Boy in Luv Chinese ver. Recording


Share this

ShareShareTweet

Just someone who proud to be called as Blogger, love to make Blogger template to spend a spare time.

Related : DOWNLOAD BTS MEMORIES 2015 FULL ENGSUB

32 comments

thankyouuuuuuuuuuuuuu!! ah seneng bgt guee

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA God of hallyu bless you fam!! /hearteu/

you are the best.. thank you soo much.

Gomawo!!!!tambah lagi donk vid nya??😂😂😂

hi... punya dvd video 2nd muster?

you are the best!!! thank u so muchh <3

GOMAWO kakk
Loph u so much 😘😘😘😍

Kirain ini web tentang lirik lagu doang, ehh tau nya ada variety show. Thank you so much 😘😘😘😘

trimakasihhh :):)
aku ketemu yg versi DVD tapi besar banget filenya, disini pas filenya gak terlalu besar ;)

thank you so much . the first impression is you're so awesome !!!

Eonni saranghae*_* Ga peel beli yang lama deh jadinya, buat beli memories yangn baru ajaa yeyy

thank you, you made a new ARMY life very easy

Thankyou, kalo red bullet 2nd halfnya ada ga ya? hehehe

Thank you somuch 😍😍😍

thankyyuuuuwwwwwwwhhhhhhhhhh

Hi there! Thank you for the links!
Just want to inform you the link for INU part is broken.
Could you fix it?
Thanks! :D

Kaa link buat konser begin 1/4 sama part 2, terus yang making film dope, i need u dan run juga udah ga bisaa huhu

Tapi makasih banyak ya kaa, aku tau karna ini udah lama banget hehe

no, it's not broken. i was check it, go check again^^

kok aku cek masih bisa semua yak wkwk

Begins trilogy nya gabisa semua ka (':